De twitterfeed is tijdelijk niet beschikbaar.
Moerstaalteam @ Twitter    |    137.415 Gebruikers
%%!MAILS!%%
Spreek je Moerstaal! Gratis emailadres in de Nederlandse taal!-
Welkom bij Spreek Je Moerstaal!
LET OP: Als u een nieuw Moerstaaladres wilt hebben, tik dan rechts bijvoorbeeld uw voornaam in en druk KLIK HIER. U ziet dan alle vrije mogelijkheden. Zoek een leuk adres en stuur een e-mail naar team@moerstaal.nl voor het verkrijgen van het e-mailadres.

Als u uw bestaande Moerstaaladres wilt behouden, ga dan naar http://tijdelijk.moerstaal.nl

Bestaande klanten kunnen niet meer inloggen! Voor vragen stuur een mail naar helpdesk@moerstaal.nl

Moerstaal.nl gaat door met betaalde abonnementen van 12 euro per jaar.

Na ruim 18 jaar hebben we helaas moeten vaststellen dat we onze gratis abonnementen niet meer kunnen handhaven. Het tekort aan inkomsten heeft als gevolg gehad dat de systemen die gebruikt worden sterk verouderd zijn. Zo sterk verouderd dat nieuwbouw de enige optie is.

In samenwerking met een partner wordt nu hard gewerkt aan een nieuwe start in 2019 met de nadruk op de e-mail. Dit heeft consequenties voor u als gebruiker van Moerstaal. Inmiddels zijn alle gebruikers via een e-mail geinformeerd.

Gratis abonnementen komen in 2019 te vervallen. De doorzending van mail via uw Moerstaaladres kan dan alleen nog gebeuren met een betaald abonnement van 12 euro per jaar. U heeft als het goed is inmiddels een mail ontvangen met daarin de mogelijkheid uw adres te behouden voor 12 euro per jaar (1 euro per maand). Als hier geen gebruik van wordt gemaakt, zullen de adressen worden geblokkeerd die niet betaald zijn (in juni). Wij blokkeren dan het Moerstaaladres nog 6 maanden voor we deze beschikbaar stellen voor anderen. Heeft u de mail niet ontvangen en wilt u uw Moerstaal adres behouden, ga dan naar http://tijdelijk.moerstaal.nl (deze pagina wordt tijdelijk gebruikt tijdens de nieuwbouw van Moerstaal.nl).
Copyright 2011-2018 Moerstaal.nl | All Rights Reserved | Disclaimer